28 Μαΐ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η << Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος >>

Καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό εις βάρος της 133ΣΜ με ενέργειες τρομοκρατικού τύπου και δηλώνει πως ο αγώνας είναι μόνο πολιτικός.

         
 Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέα
  Σταμάτης Πέτρου Μάρας                Ντίνα Δρακάκη Πετράκη

10 σχόλια:

  1. Μανόλης Μ. ΖωγραφάκηςΜαΐου 28, 2010 9:23 μ.μ.

    -Σωστά η πρωτοβουλία καταδικάζει το περιστατικό. Πρέπει όμως να είμαστε επιφυλακτικοί και να περιμένουμε το πόρισμα των αρμόδιων υπηρεσιών. Η όλη ενέργεια, όπως τουλάχιστον έχει διαρρεύσει, φαίνεται, σε όσους γνωρίζουν την περιοχή, ύποπτη. Αναμένουμε την επίσημη εκδοχή των αρμόδιων υπηρεσιών. Γιά την αποκλιμάκωση της φόρτησης των ημερών, καλό θα ήτανη ηγεσία της Αεροπορίας να πάρει κάποια μέτρα γιά τους ένστολους που έχουν προκαλέσει τους κατοίκους της περιοχής, μέσω του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo sas kirioi katorhosate olokliri i ellada pali na milaei gia tous kritikous... prepei na eiste iperifanoi sigxaritiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ποιο εύκολο από την ηλίθια ειρωνεία κάποιου που βέβαια δεν αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της βλακείας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανόλης Μ. ΖωγραφάκηςΜαΐου 30, 2010 9:49 μ.μ.

    Ποιά η διαφορά των ανώνυμων σχολιαστών με των ανώνυμων πυρπολιτών της 133 ΣΜ;
    Τουλάχιστον να γνώριζαν ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιχαλης εμμ, ζωγραφάκηςΙουνίου 02, 2010 3:33 π.μ.

    Κύριε ανώνυμε,
    Έχετε μάθει να βλέπεται το δέντρο και όχι το δάσος. Αυτό το κάνεται είτε απο συμφέρον είτε απο επιπολαιότητα (ελπίζω το δεύτερο). Το να κατακρίνεις ένα πλήθος επειδή δύο, τρεις, δέκα ανεγκέφαλοι πιστεύουν οτι ο εμπρησμός είναι επαναστατική πράξη είναι αστείο και παράλογο. ΔΕΝ είμαστε όλοι έτσι.

    ΥΓ.: Σας ανταποδίδω τα συγχαρητήρια για την ανώνυμη ειρωνεία σας (ή αλλιώς ειρωνεία εκ του ασφαλούς) και για το τρόπο σκεψης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγραμματε,μιλεις για σωστα Ελληνικα!!! βοηθε του κοκκινομπετη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όμως,αυτός ο "βοηθός",κατάφερε τόσα χρόνια,να κινεί νήματα μέσα στο Δήμο,να επηρρεάζει αποφάσεις,να κατευθύνει συνειδήσεις και γενικά να είναι ένας από τους σκιώδης σχεδιαστές της μοίρας των Καστελλιανών και σήμερα νάτος,πρώτος αγωνιστής για να εξιλεωθεί!Τόσα χρόνια δεκανίκι και τσιράκι του εκάστοτε προέδρου ή δημάρχου και απλά τώρα με τον Καλλικράτη,ζορίζεται γιατί εκεί που θα πάει,θα του βρουν τη θέση που του αξίζει,κάπου στα υπόγεια,εκτός κι αν ζητήσει να συνταξιοδοτηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανόλης Μ. ΖωγραφάκηςΙουνίου 06, 2010 8:47 μ.μ.

    Οι ανώνυμοι μπορεί να είναι τα πάντα. Έντιμοι ή ανέντιμοι. Ευγενείς ή αγενείς. Εγγράμματοι ή αγράμματοι. Ο κάθε άνθρωπος καταξιώνεται στην κοινωνία που ζει με το πρόσωπο του. Εκτός και αν είσαι ΖΟΡΟ. Αλλά και αυτός κάποτε έδειξε το πρόσωπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιχαλης εμμ. ΖωγραφάκηςΙουνίου 07, 2010 5:47 π.μ.

    Κύριοι ανώνυμοι και επώνυμοι,
    Πρέπει να μάθεται ότι η μόρφωση δεν είναι συνυφασμένη με τη παιδεία. Υπάρχουν αγράμματοι με περισσότερη παιδεία απο τους καλλιεργημένους. Αυτό νομίζω φαίνεται και στα παραπάνω σχόλια.
    Τώρα όσο αφορά το κύριο Ζωγραφάκη Εμμ. (που τυχαίνει να είναι πατέρας μου), μάλλον δεν αξίζει να ακουστεί η δική μου γνώμη για τη δουλεία του και πόσο καλός είναι. Για πολλούς θα μεροληπτήσω. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εμένα που μπορούν να πουν τη γνώμη τους για το αν προσφέρει η όχι.
    Μπόρείται να μου εξηγήσετε κύριε ανώνυμε γιατί την εμπάθεια ή την όποια κατηγορία έχετε τη βγάζεται μέσω σχολιασμών και μέσω της ανωνυμίας που σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε οι διαχειρηστές του blog; Αν έχετε να προσάψεται κατηγορίες σε πρόσωπα δε χρειάζεται να το κάνεται μόνο αν βλέπετε το όνομά τους σε κάποιο σχόλιο. Αν σχολίαζαν ανώνυμα, αυτά θα τα γράφατε; Τουλάχιστον αυτοί επώνυμα εκφράζουν τη γνώμη τους.
    Κυριε ανώνυμε ο καθένας κρίνει και κρίνεται απο τα λόγια και τις πράξεις του. Άμα έχετε στοιχεία ή ενδείξεις για αυτά που λέτε μπορείται επώνυμα να τα καταγγείλεται. Τώρα αν σας βολεύει η ανωνυμία για να βγάλετε την όποια εμπάθεια έχετε σε πρόσωπα είναι δικό σας θέμα.
    Πάντως κάλο και φρόνιμο θα ήταν να προσέχεται τους χαρακτηρισμούς σας για ανθρώπους που έχουν και μια οικογένεια πίσω τους γιατί πολλοί άλλοι αλλά και τα παιδιά του ίσως διαβάζουν τα σχόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ
    ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΦΟΦ ΚΑΙ ΟΙ ΄ΠΑΡΕΤΗΣΕΙς ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ....
    ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ....
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE