Ανακοινώσεις

Καστέλλι 25.06.2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Πρωτοβουλία πολιτών για την διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος» και με τον διακριτικό τίτλο «Η Πεδιάδα μας».

Αγαπητά μέλη, και φίλοι

 Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Σωματείου «Πρωτοβουλία πολιτών για την διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος» και με τον διακριτικό τίτλο «Η Πεδιάδα μας», έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Μαυραντωνάκης
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Εργαζάκης 
Γραμματέας: Παρθένα (Νόπη) Κριτσιλίδου 
Ταμίας: Καλλιόπη (Πόπη) Παπαδάκη 
Μέλος: Χρυσή Ηγουμενάκη
Μέλος: Ιωάννα Ηγουμενάκη
Μέλος: Βασίλειος Δαμιανάκης

 Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες. Οι τακτικές ανοιχτές συνεδριάσεις του Δ.Σ. συνεχίζονται, ώστε να δρομολογηθούν τα θέματα που τέθηκαν και να προωθηθούν οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης. Η ενεργή συμμετοχή στις συνεδριάσεις που ισότιμα συναποφασίζουμε όλες και όλοι μαζί είναι απαραίτητη. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, που προγραμματίζονται. 

 Συνεχίζουμε σε όλα τα μέτωμα τον πολυετή αγώνα για την ακύρωση, του πιο σπάταλου και καταστροφικού σχεδίου για την ενδοχώρα του Ηρακλείου και για την Κρήτη: την εγκατάσταση νέου ιδιωτικού αεροδρομίου στο ελαιοδάσος του Καστελλίου και αντί αυτού διεκδικούμε την άμεση προώθηση του έργου της αναβάθμισης του ανασχεδιασμού και της επέκτασης του Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». 

 Διεκδικούμε τη βιώσιμη οικονομία, που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, που βασίζεται στις τοπικές δυνάμεις, πηγάζει και αξιοποιεί τα ποιοτικά “πλεονεκτήματα” του τόπου μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.