22 Οκτ 2009


4 σχόλια:

  1. Αν δεν θελετε αεροδρομιο στο Καστελλι, εσεις οι αρχιτεκτονες και μηχανικοι που "μαχεστε" για τη μη κατασκευή του, μείνετε στην κακομοιριά της Πεδιάδας.
    Θα καταδικάσετε γρηγορότερα την περιοχή σε παρακμή. Γεωργία; μηδεν.
    Τουρισμός; μηδεν.
    Ελαιόδεντρα; αφήστε τα να βγάζουν λάδι για τους παππουδες μεχρι να τα παρουν κι αυτα οι αλβανοι και οι βουλγαροι να τα καλλιεργουν.
    Οι τιμές των απαλλοτριώσεων σας μαράναν;
    Ή μηπως το εμπορικο κεντρο, ποιος θα το παρει, ποιον συμφερει κλπ.
    Μια ζωη κακομοίρηδες.
    Ολα για τα λεφτα τα κανετε. ρωτηστε τους μεγαλυτερους
    Δεν βλεπετε οτι η περιοχη μαραζώνει;


    ..συνεχίζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω, αν και για να λεμε και του στραβου το δικιο, ολα για τα λεφτα γινονται στις μέρες μας.

    Πάντως, σήμερα ισχύουν τα εξής:
    ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα είναι υπερ της δημιουργίας του αεροδρομίου στο Καστέλλι.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστελλίου είναι υπέρ του αεροδρομίου.

    ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ δεν σεβεστε την πλειοψηφία και τις αποφάσεις της και εξακολουθείτε να δράτε λες και είστε η μόνη ενεργή ομάδα πολιτών;

    Μήπως κρύβονται φιλοδοξίες και συμφέροντα πίσω σας... λέω μήπως...;


    Γιώργος-Καστέλλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί δημότες, θα δεχόμουν ότι το δημοτικό συμβούλιο αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των πολιτών, αν οι πολίτες ψήφιζαν την δημοτική αρχή, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η κάθε παράταξη. Ως γνωστό, ακόμα κ σήμερα, οι πολίτες ιδιαίτερα σε κλειστές αγροτικές κοινωνίες ψηφίζουν τον συγγενή τους, τον "σύντεκνο", το άτομο που έχει υποσχεθεί κάποια υπαλληλική θέση στις υπηρεσίες του δήμου είτε στον ίδιο είτε σε στενό συγγενικό πρόσωπο (σύζυγο, παιδί). τα κριτήρια είτε το θέλουμε είτε όχι είναι προσωποκεντρικά. Δεύτερο αγαπητοί φίλοι, παρακολουθώντας τα διάφορα δημοσιεύματα κ το συγκεκριμένο μπλόγκ, ο αναγνώστης διαμορφώνει την πεποίθηση ότι οι κάτοικοι της περιοχής αντιλαμβάνονται το Καστέλλι κ τον κάμπο ως τον ομφαλό του κόσμου δεν είναι όμως έτσι. ούτε ο Καστέλλι είναι ο ομφαλός του κόσμου, ούτε οι καστελλιανοί και οι περιουσίες τους. Είτε το θέλετε είτε όχι στο έργο αντιδρούν και άλλοι που ακούγονται λιγότερο και φαίνονται λιγότερο, χωρίς χωράφια και σπίτια στο κάμπο. αναρωτήθηκε κανείς το γιατί; Μήπως, γιατί αντιλαμβάνονται ότι το αεροδρόμιο στο συγκεκριμένο τόπο θα δυσκολέψει την ζωή της μισής Κρήτης; Σίγουρα κάποιοι δεν πείθονται το θεωρούν υπερβολή, μπορούν να κάνουν την δικιά τους διερεύνηση όχι μονό σε ανάλογα έργα αλλά και στον τρόπο που εκείνα υλοποιούνται.
    Οι προσωπικές βλέψεις, για ανέλιξη, προβολή κτλ σε μεγάλες ομάδες ατόμων δεν είναι σπάνια φαινόμενα κ ούτε κατ ανάγκη κατακριτέα. αποτελεί υπεραπλουστεύση μιας κατάστασης η διατύπωση, «όλα για τα λεφτά τα γίνονται».... προσωπικά δεν έχω έννομο συμφέρον στην περιοχή, μένω έξω από το Ηράκλειο, δεν θέλω όμως να γίνει εκεί το αεροδρόμιο γιατί ξέρω ότι σε βάθος χρόνου θα δυσκολέψει τη ζωή την δικιά μου κ των παιδίων μου. Κ ρωτώ ποιος νομιμοποιεί το δημοτικό συμβούλιο Καστελλιου, Θραψανου, Αρκαλοχωριου, να αφήσει να μολύνουν τα νερά του μισού νομού; Ποιος τους νομιμοποιεί να με αναγκάσουν να αγοράζω λάδι, κηπευτικά από άλλο νομό; Αφού ο παραγωγός που προμηθεύομαι, σε λίγα χρόνια θα χάσει την πιστοποίηση των αγροτικών του προϊόντων.

    Με εκτίμηση
    Μ. Π Ανθρωπολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το διάβασα στην χτεσινή "ΠΑΤΡΙΣ" και μου άρεσε, αντί για απάντηση στους αναπτυξιολάγνους παραπανω.
    δείτε το στο http://www.patris.gr/articles/168304, ο δάσκαλος απο τα Ρουσοχώρια, τα λέει όπως είναι τα πράγματα, και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE