26 Μαΐ 2009

Συνάντηση   με τον Πρόεδρο του  ΣΥΡΙΖΑ  Κο Α. Αλαβάνο

 

Μετά από πρόσκληση της Πρωτοβουλίας στον Πρόεδρο  του  ΣΥΡΙΖΑ  Κο Α. Αλαβάνο, μέλη της συναντήθηκαν χθες το απόγευμα 25-Μαϊ-09, για το θέμα του αεροδρομίου στο Καστέλι.

Καταρχήν έλαβε γνώση ( οπτική ) του χώρου όπου η πολιτεία σχεδιάζει να το κατασκευάσει ώστε να έχει πλήρη χωροταξική εικόνα.

Στην συνέχεια σε μακρά  συζήτηση, άκουσε με μεγάλη προσοχή μέλη της Πρωτοβουλίας και μη, τους λόγους της καθολικής αντίρρησης  μας ως προς την κατασκευή του σχεδιαζόμενου αεροδρομίου στο Καστέλι.

Ο Κος Α. Αλαβάνος  επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της μετεγκατάστασης του Ν. Καζαντζάκης (στην οποία όλοι συμφωνούμε), εξέφρασε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επικεντρώνεται σε τρία σημεία. Σημεία  τα οποία  θεωρεί αδιαπραγμάτευτα και που σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει σθεναρή αντίθεση η και συμπόρευση που είναι :

·      Ο δημόσιος χαρακτήρας του αεροδρομίου χωρίς εμπορικό κέντρο (όχι νέο Ελευθέριος Βενιζέλος )

·       Η  απομάκρυνση του στρατιωτικού αεροδρομίου

·       Νέες αναλυτικά τεκμηριωμένες  μελέτες.

Αξίζει να αναφερθεί η προσωπική του άποψη.  Ότι  δηλαδή αν ήταν ο τόπος του  θα αντιδρούσε σθεναρά ώστε να μην γίνει αεροδρόμιο στο Καστέλι για τους ίδιους λόγους οι οποίοι του αναφέρθηκαν. Αναφέρθηκε μάλιστα στην σθεναρή αντίσταση του όταν πήγε να γίνει αεροδρόμιο στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Τήνο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE