30 Μαρ 2009



Μετά από την δημοσίευση της ανακοίνωσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου η Πρωτοβουλία Πολιτών Πεδιάδας έστειλε την παρακάτω αναφορά στο ΔΣ του δήμου Καστελλίου για να συζητηθεί το θέμα αυτό στην προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ, που θα γίνει την Πέμπτη 2-4-2009 και ώρα 19.00. Στην συνεδρίαση αυτή δεν έχει προβλεφθεί συζήτηση για το θέμα του αεροδρομίου, κατά παράβαση της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ και της λαϊκής συνέλευσης της 4-3-2009.

"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

Καστέλι 31-Μαρ-2009

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστελλίου

ΚΟΙΝ: 1. Δήμαρχο Καστελλίου
2. Δημοτικούς Συμβούλους

Εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σας την Πέμπτη 2 Απριλίου 2009 στο οποίο θα παραστούμε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε:

. Για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά το έγγραφο 505/17 -3-09 του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν. Α. Ηρακλείου περί καταθέσεων ενστάσεων και απόψεων που αφορά τις περιβαλλοντικές μελέτες - επιπτώσεις για την κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου, στο χρονικό όριο των 30 ημερών από της δημοσίευσης στον τοπικό τύπο, προθεσμία η οποία και λήγει την 16η Απριλίου 2009. Όπως γνωρίζετε πέραν της ημερομηνίας αυτής χάνονται όλα τα δικαιώματα προσφυγής στην Δικαιοσύνη η σε άλλα όργανα.
Σας επισυνάπτουμε το 505/17-3-09 έγγραφο του Ν. Συμβουλίου.

. Τις πρόσφατες συζητήσεις - επαφές σας περί του θέματος Αεροδρομίου στο ΤΕΕ ΤΑΚ - Νομαρχία - ΤΕΔΚ Νομού Ηρακλείου και ειδικών Συμβούλων."

Κανείς δεν πρέπει να λήψει από την συνεδρίαση του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE