15 Σεπ 2011

ΣΕΤΕ: Όχι στο αεροδρόμιο Καστελλίου


του Μάριου Διονέλλη
"Τη διαφωνία του με την κατασκευή του αεροδρομίου Καστελλίου εκφράζει επισήμως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, το κορυφαίο συλλογικό όργανο των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.



 Ο ΣΕΤΕ κάνει λόγο για ένα πανάκριβο αεροδρόμιο που όχι μόνο δε θα φέρει τουρίστες στην Κρήτη αλλά θα στερήσει επισκέπτες από το νησί, λόγω του υψηλού κόστους των εισιτηρίων, ειδικά σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.
 Αποκαλυπτική ήταν η αναφορά του προέδρου του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη σε συνέντευξή του στην Καθημερινή για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και σε συγκεκριμένη πρόταση για την αναμόρφωση του υπάρχοντος αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης με την αξιοποίηση των γειτονικών χώρων που σήμερα καταλαμβάνει η πολεμική αεροπορία.
...
 Στο ίδιο μήκος κλίματος και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Δρακόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου (ΣΚΑΙ Κρήτης), τόνισε πως δεν πρέπει να επαναληφθεί η κακή εμπειρία του αεροδρομίου της Αθήνας.
...
 Σε σχέση με τις εναλλακτικές προτάσεις ο κ. Δρακόπουλος προέτρεψε στον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», με τη δημιουργία νέου τερματικού σταθμού και την αξιοποίηση του χώρου που καταλαμβάνει η πολεμική αεροπορία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Πτέρυγα Μάχης, μπορεί να μετακινηθεί, δε χρειάζεται να βρίσκεται σε παραλιακό οικόπεδο με θέα τη θάλασσα».
..."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE