16 Δεκ 2009

Υπογράψτε στη μεγάλη εκστρατεία διαμαρτυρίας και Στείλε το

Η σύνοδος κορυφής της Κοπεγχάγης, η τελευταία ευκαιρία για να σταματήσει η καταστροφική αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασία, οδηγείται σε αποτυχία. Μόνο μια ισχυρή δημόσια πίεση μπορεί αλλάξει τα πράγματα.
Υπογράψτε στη μεγάλη εκστρατεία διαμαρτυρίας που μπορεί να είναι η σημαντικότερη στην ιστορία:
Μέσα σε τρεις μέρες, η κρίσιμη σύνοδος κορυφής της Κοπεγχάγης θα οδηγηθεί στην αποτυχία.

Αύριο, οι ηγέτες του κόσμου ξεκινούν τις άνευ προηγουμένου 60 ώρες άμεσων διαπραγματεύσεων. Οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι χωρίς ένα παλιρροιακό κύμα δημόσιας πίεσης για συμφωνία, η σύνοδος κορυφής δεν θα σταματήσει την καταστροφική αύξηση της θερμοκρασίας της γης κατά 2
βαθμούς.
Πατήστε κλικ στην παρακάτω παραπομπή για να υπογράψετε τη διαμαρτυρία για μια ουσιαστική συμφωνία στην Κοπεγχάγη. Η εκστρατεία έχει ήδη περίπου 10 εκατομμύριο υποστηρικτές. Εμπρός, ας φτιάξουμε τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία στην ιστορία τις επόμενες 72 ώρες!
 Κάθε υπογραφή διαβάζεται ζωντανά στη Σσύνοδο Κορυφής. Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους!

http://www.avaaz.org/en/save_copenhagen

Η ομάδα της Avaaz συναντιέται καθημερινά με τους διαπραγματευτές στη σύνοδο κορυφής και θα οργανώσει μια θεαματική παράδοση της διαμαρτυρίας στους ηγέτες του κόσμου καθώς φθάνουν, χτίζοντας έναν τεράστιο τοίχο με τα κιβώτια των ονομάτων και διαβάζοντας φωναχτά τα ονόματα κάθε προσώπου που υπογράφει. Με τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία στην ιστορία, οι ηγέτες δεν θα έχουν καμία αμφιβολία ότι ολόκληρος ο κόσμος τους παρακολουθεί.

Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την ολονυχτία της Avaaz στη σύνοδο κορυφής όταν ο Αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu είπε στις εκατοντάδες των εκπροσώπων και στα συγκεντρωμένα παιδιά:
- Βαδίσαμε στο Βερολίνο, και ο τοίχος έπεσε
- Βαδίσαμε για τη Νότια Αφρική, και το απαρτχάιντ έπεσε.
- Βαδίσαμε στην Κοπεγχάγη και θα πάρουμε μια ουσιαστική συμφωνία»

Η Κοπεγχάγη αποβλέπει στη σπουδαιότερη συμφωνία της ιστορίας ώστε να σταματήσει η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα ως τώρα. Η ιστορία γράφεται στις λίγες επόμενες ημέρες. Πώς θα θυμούνται τα παιδιά μας αυτή την στιγμή; Ας τους πούμε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο
μπορούσαμε.

http://www.avaaz.org/en/save_copenhagen

Με ελπίδα,
Ricken, Alice, Ben, Paul, Luis, Iain, Veronique, Graziela, Pascal, Paula, Benjamin, Raj, Raluca, Taren, David, Josh και όλη η ομάδα της Avaaz.
Υποστηρίξτε την Avaaz.
 Η Avaaz χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τις  συνεισφορές και ποτέ από κυβερνήσεις ή εταιρίες. Ακόμη και οι μικρότερες συνεισφορές έχουν αξία. Η Avaaz.org είναι μια ανεξάρτητη, παγκόσμια, μη κερδοσκοπική  οργάνωση που εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των ανθρώπων του κόσμου θα λαμβάνονται υπόψη στα κέντρα αποφάσεων. (Avaaz σημαίνει "φωνή" σε πολλές γλώσσες).
Η Avaaz στελεχώνεται από μια παγκόσμια ομάδα που εδρεύει στην Οττάβα, το Λονδίνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Νέα Υόρκη, το Μπουένος Άιρες, και τη Γενεύη. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες μας www.avaaz.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια προσωπικών αντιπαραθέσεων, Δεν αναρτώνται.
Δεν είναι ιστιότοπος προβολής προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Εξυπακούεται ότι τα ενυπόγραφα, αναρτούνται, χωρίς αξιολόγηση,
φυσικά και ΟΛΑ που αφορούν τα θέματα των αναρτήσεων του SITE